ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Απρ 18, 2019

 

Είμαστε υπερήφανοι γιατί φέτος γιορτάζουμε τα 50 χρόνια μας!

Από το 1969, η ιστορία της εταιρείας μας γράφεται μέσα από εσάς, που μας επιλέγετε για τις μεταφορές των εμπορευμάτων σας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλετε!

Απρ 02, 2019

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πάνελ "Η Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα: προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας" στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019.

Μαρ 26, 2019

 

Η Μάρας Χαβάκη, Business Development Manager της εταιρείας μας, συμμετέχει στο πάνελ "Η Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα: προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας" του 9ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας στις 30 Μαρτίου 2019.

Φεβ 28, 2019

 

Παρέμβαση της ΧΑΒΑΚΗΣ ΑΕ στο αφιέρωμα "Μεταρρυθμίσεις στην αγορά" του περιοδικού Logistics & Management με άρθρο της Μάρας Χαβάκη, Business Development Manager της εταιρείας.

Φεβ 22, 2019

 

Συμμετοχή της ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε. στο ειδικό αφιέρωμα του SC&L magazine, "Δίκτυα Μεταφορών σε Τουριστικούς Προορισμούς" με άρθρο της Μάρας Χαβάκη, Business Development Manager της εταιρείας.

Φεβ 22, 2019

 

Συνέντευξη του Γεώργιου Χαβάκη, Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε., στα Διαμεταφορικά Νέα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Cookies
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.